Casting | Gavin (Katalysator) | Acteur.be

CutTheDrama


Logo du directeur de casting

Gavin (Katalysator)

Film
Acteur
Vergoed

Beschrijving van de casting

Een prille twintiger genaamd Alex treedt met succes in de voetsporen van zijn vader mits de hulp van zijn beste vriend, zijn moeder en zijn vaste vriendin. Gaandeweg stapelen de misdaden zich op en geraken ze alsmaar dieper verweven in het web van misdaad. Door koelbloedig reageren demonstreert Alex hoe hij negatieve gebeurtenissen kan laten uitdraaien in hun voordeel.

Een dramatisch en intrigerend verhaal over liefde, misdaad, eerzucht en vergevingsgezindheid tot uiting gebracht met gevatte, humoristische en sterke dialogen in het West-Europa van de vroege jaren 2000.

Arena: West-Europa, vroege jaren 2000
Toon: Dramatisch, intrigerend, humoristisch
Thematiek: Liefde, misdaad, eerzucht en vergevingsgezindheid
Stijl: Gevat en humoristisch, donkere ondertoon, sterke dialogen

Gavin (Katalysator)

Gavin, de katalysator van het hele verhaal, is in hoofdorde dominant helder blauw met onderliggend dominant zacht groen, hij heeft iets vaker dan Alex een slechte dag en praat hier gemakkelijk over. Deze jongeman kijkt op naar Alex, er is zeker en vast wederzijds respect tussen hen, soms kan hij ietwat afgunstig reageren. Waar Alex erg intelligent is, moet Gavin niet altijd onderdoen ook al lijkt het soms een beetje zo. Gavin is van hetzelfde jaar als Alex en van gelijke groei, beiden zijn eerder aan de magere kant en normaal gebouwd maar Gavin heeft donkerder halflang haar. Gavin lijkt soms gebukt te gaan onder een minderwaardigheidscomplex doordat hij opgroeide in een verscheurd gezin: zijn vader werd vermoord tijdens een slechts gedeeltelijk succesvolle en zijn moeder geraakte door dit voorval aan de drank en sukkelde in een depressie. Feitelijk komt ze in zijn leven amper voor.

Profiel
Acteur Profieltype : Student (hoger onderwijs kunsten of techniek) Profieltype : Professional (artistieke en niet-artistieke beroepen)
Kenmerken
Geslacht : Mannelijk Speelleeftijd : 18 jaar Speelleeftijd : 20-25 jaar