Casting | Jonge acteurs en actrices voor Britse film | Acteur.be

Jonge acteurs en actrices voor Britse film

Film
Acteur, Edelfigurant-e
Vergoed

Beschrijving van de casting

Voor de opnames van een Britse langspeelfilm zijn we op zoek naar jonge Belgische acteurs en actrices, tussen 8 en 14 jaar, die in het Engels zouden kunnen acteren. 

De film heet The Last Front en we zoeken een jongen met speelleeftijd 10 a 12 om een boerenzoon te spelen, en een meisje met speelleeftijd van 8 a 12 jaar als plattelandsmeisje. We zoeken ervaren en / of getalenteerde kids, die in het Engels zouden kunnen acteren (mits voorbereiding; een accent mag). 

Opnames starten 7 oktober (in België) en zullen 7 weken in beslag nemen (25 shootdagen voor de rol van het meisje, 12 shootdagen voor de jongen). 

Spannende opportuniteit om in een internationale langspeelfilm mee te spelen!

Als je hier eventueel voor in aanmerking zou kunnen en willen komen, stuur dan een mailtje naar ans@castingteam.com en we bezorgen je meer info over de rol en hoe er voor in aanmerking te komen. 

Jonge acteurs en actrices voor Britse film

Jongen met speelleeftijd 10 a 12 om een boerenzoon te spelen, en een meisje met speelleeftijd van 8 a 12 jaar als plattelandsmeisje. We zoeken ervaren en / of getalenteerde kids, die in het Engels zouden kunnen acteren (mits voorbereiding; een accent mag)

Profiel
ActeurEdelfigurant-e
Kenmerken
Geslacht : Vrouwelijk Geslacht : Mannelijk Speelleeftijd : 8 jaar Speelleeftijd : 10 jaar Speelleeftijd : 12 jaar