Casting | Directeur | Acteur.be

CutTheDrama


Logo du directeur de casting

Directeur

Film
Acteur
Vergoed

Beschrijving van de casting

Een prille twintiger genaamd Alex treedt met succes in de voetsporen van zijn vader mits de hulp van zijn beste vriend, zijn moeder en zijn vaste vriendin. Gaandeweg stapelen de misdaden zich op en geraken ze alsmaar dieper verweven in het web van misdaad. Door koelbloedig reageren demonstreert Alex hoe hij negatieve gebeurtenissen kan laten uitdraaien in hun voordeel.

Een dramatisch en intrigerend verhaal over liefde, misdaad, eerzucht en vergevingsgezindheid tot uiting gebracht met gevatte, humoristische en sterke dialogen in het West-Europa van de vroege jaren 2000.

Arena: West-Europa, vroege jaren 2000
Toon: Dramatisch, intrigerend, humoristisch
Thematiek: Liefde, misdaad, eerzucht en vergevingsgezindheid
Stijl: Gevat en humoristisch, donkere ondertoon, sterke dialogen

Directeur

De directeur is carrièrematig gezien een ietwat oudere man die uitzonderlijk groen is, wat zich in zijn geval uit als iemand die vasthoudend is aan normen en waarden desondanks dat hij dit niet de hele film kan volhouden. Op zijn eigen bijzondere manier bewondert hij Alex en Gavin, is hij van mening dat ze een beetje het toevallig product van hun omgeving zijn. Hij is harmonieus en geduldig, en dat zal zich tegen hem keren doorheen het verhaal: samen met Suzanne wordt hem tegen wil en dank de rol van antagonist opgedrongen.

Profiel
Acteur Profieltype : Student (hoger onderwijs kunsten of techniek) Profieltype : Professional (artistieke en niet-artistieke beroepen)
Kenmerken
Geslacht : Mannelijk Speelleeftijd : 35-40 jaar Speelleeftijd : 40-45 jaar Speelleeftijd : 50-60 jaar Speelleeftijd : 60-70 jaar Etniciteit : Afrikaans / Antilliaans Etniciteit : Blank Etniciteit : Mediterraans Etniciteit : Midden-Oosten