Artistieke dromers en doeners (18-30j) gezocht voor de AmuseeVous Labs | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Artistieke dromers en doeners (18-30j) gezocht voor de AmuseeVous Labs

Droom je van een doorbraak als kunstenaar?
Speel je met het idee om een museumgame te ontwikkelen?
Kriebelt het om een eigen tentoonstelling te cureren?

Maar weet je niet waar te beginnen? Tadaaa: De AmuseeVous Labs

De AmuseeVous Labs, dat is een uniek traject voor jongeren (18-30 jaar) die dromen van een eigen onderneming of eigen product in de culturele sector. Een plek voor toekomstdenkers én -doeners met een razende ambitie én een kloppend hart voor Cultuur (met een grote C).

Heb je dromen of zijn er al concrete plannen? De labs bieden je begeleiding op maat om samen jouw project of culturele onderneming uit te werken.

 

What to expect?

1 inspiratiedag // zaterdag 24 oktober // OPEK Leuven:
De inspiratiedag gebruiken we je om jouw idee verder uit te diepen en een boost te geven. We nodigen domeinspecialisten uit die je komen injecteren met hun knowhow:

Je hoort van kunstenares Eva Lynen (21 jaar) hoe het nu écht is om een onderneming uit de grond te stampen in de creatieve sector.
Je leert kansen spotten en je netwerk te verbreden met de babbel van MijnLeuven.
Thomas Odeurs helpt jouw idee om te toveren naar een onweerstaanbaar businessplan via het business model canvas.

1 terugkom-moment // datum met jou o.t.k. // OPEK Leuven of via zoom
We plannen een individueel gesprek waarbij we jouw idee mee helpen concretiseren. Met de juiste vragen weet jij jouw idee verder uit te werken en klaar te stomen voor de… 

1 pitch // eerste week van december // OPEK Leuven:
Je kreeg tijdens de afgelopen gesprekken heel wat inspiratie & informatie en wist je idee te verscherpen. ‘T is zover: je bent klaar om te pitchen! Kom jouw project waar je warm van loopt voorstellen aan onze professionele jury en ontvang bakken tips & tricks.
Wordt de jury ook wild van jouw idee? Dan mag je starten aan het Labs-traject..

1 jaar lang coaching
1 jaar lang bieden wij je een veilige ruimte om te experimenteren. Doel? Jouw idee als onderneming op de kaart te zetten. Jouw persoonlijke coach loodst je doorheen de wirwar aan stappen en spreekt ons brede netwerk aan om van jouw project een topper te maken!  

 

Interesse?

Mail ons, bel ons, of stuur een postduif en we beantwoorden al je vragen (of toch die AV-Labs-gerelateerd zijn, voor andere vragen wend je je best tot Siri).

Al helemaal overtuigd? Vertel ons een beetje meer over jezelf en eventueel jouw idee en wie weet wordt jouw droom werkelijkheid (cliché, but true)! 

 

Deadline: 21 oktober 

 

Bron : AmuseeVous