Artist Chats ! | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Artist Chats !

Feedbacksessies voor artiesten

Heb je een idee of project waar je graag met anderen over wil praten?

Acteur.be organiseert virtuele feedbacksessies voor artiesten,

gratis en toegankelijk voor alle geïnteresseerden !

Zoals steeds zoeken wij naar manieren om jou te ondersteunen. Eén van de suggesties die wij via ons netwerk van artiesten ontvingen, was de nood aan ruimte voor uitwisseling en feedback over creatieve projecten en work-in-progress tussen artiesten onderling. Connecties tussen artiesten blijken in deze onzekere periode nog essentiëler te zijn.

Heb je een idee dat je graag wil aftoetsen of verder onderzoeken?
Twijfel je tussen verschillende ideeën of keuzes voor een toekomstig project?

Ben je reeds gevorderd bij het ontwikkelen van een project, maar kom je onderweg vast te zitten?

Via online sessies willen wij ontmoetingen tussen artiesten organiseren om ideeën uit te wisselen, kennis te delen, of feedback te ontvangen voor jouw artistieke project in ieder stadium van ontwikkeling.

Deze gesprekken worden gemodereerd door ons team. Zo willen wij alle aanwezige artiesten voldoende ruimte geven om hun project te kaderen, vragen te stellen, en de gesprekken in goede banen te leiden aan de hand van specifieke feedback methodes.

 

Interesse?

De sessie vindt plaats op 18 december. 
Je kan je aanmelden vòòr 10 december door dit formulier in te vullen.

 

Belangrijk om te onthouden...

Probeer vooraf je vraag duidelijk te definiëren: indien je je vraag niet duidelijk formuleert, gaan ideeën vaak alle kanten op en bestaat de kans dat je niet tot de kern komt van wat jij nodig hebt in de toegewezen tijd.

Sta open voor input : als artiest weet je dat het creatieve proces vrijheid nodig heeft. Gun jezelf en andere artiesten de vrijheid om ideeën te delen, zonder mekaar te censureren, ook als die op het eerste zicht niet passen binnen jouw concept.

Ideeën moeten zonder beperkingen kunnen ontstaan: vermijd om ze onmiddellijk te categoriseren of evalueren, maar luister met open geest. De hoop is net dat je binnen deze sessie ideeën of feedback krijgt die je zelf niet had kunnen bedenken!

 

Nog vragen? info@acteur.be!