BREEDBEELD - INSIDE lanceert open call voor fotografen | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
BREEDBEELD - INSIDE lanceert open call voor fotografen

Met de open call “Inside” willen we iedereen die met fotografie bezig is uitdagen creatief aan de slag te gaan in deze tijden van lockdown. Fotografie is immers een manier om in dialoog te treden met de wereld rondom ons en net die wereld is nu een stukje beperkter geworden. Omdat het bloed echter kruipt waar het niet gaan kan, daagt BREEDBEELD jullie uit om je fotografische blik op deze haast nieuwe wereld los te laten.

Zorgt de lockdown voor de productie van bizarre stillevens, fotografeer je twintig keer per dag jouw kat, kies je voor een meer documentaire aanpak of opent de quarantaine net jouw ogen voor de kleine, alledaagse details? Wat hieruit mag voortkomen, laten we graag helemaal open. We hopen vooral dat de lockdown jullie tot nieuwe artistieke wegen mag inspireren! BREEDBEELD gaat op regelmatige tijdstippen een selectie van de ingezonden beelden publiceren op sociale media. Nadien bundelen we ze in een tentoonstelling. Elke week geven we ook een fotografie-survival-pakket weg aan één van de fotografen!
 

Inzendingen mogen zowel uit één beeld bestaan als uit een langere reeks. Inzenden doe je via onze website. Je laadt de beelden op als jpg’s in beperkte resolutie. Wie dat wil kan ook een tekst toevoegen met extra uitleg. Net zoals bij de lockdown, kleven we voorlopig nog geen einddatum op deze wedstrijd: beelden worden regelmatig gedeeld en de wedstrijd loopt gewoon door.

Interesse? Deelnemen kan hier!

 

Bron: BREEDBEELD