Tal van gratis activiteiten op het Brussels Short Film Festival ! | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Tal van gratis activiteiten op het Brussels Short Film Festival !

Naast de vertoningen van kortfilms op het festival dat loopt van 25 april tot 5 mei, organiseert het BSFF tal van gratis activiteiten waar je aan kan deelnemen!

 

Acting workshop

vrijdag 26 april 

in samenwerking met le Cours Florent Brussel 

Nieuwe partner van het festival, le Cours Florent Brussel biedt drie workshops aan voor (toekomstige) acteurs: doorlopen van scènes uit de Nederlandstalige cinema, de Engelstalige cinema en begeleiding voor castings (in het Frans). 

Workshop Nederlands Spektakel van 9u30 tot 12u, Workshop acting in English van 12u15 tot 14u45, Workshop Casting (in het Frans) van 15u tot 17u30 in Flagey

Inschrijvingen: http://bsff.be/nl/workshop-acteren-deelnameformulier/

 

Workshop pitching

vrijdag 3 mei

Via deze workshop kunnen toekomstige professionals een project voorleggen aan producers en hun ‘pitch’ oefenen in reële omstandigheden.

De workshop begint met een aantal tips die meteen in de praktijk worden omgezet tijdens een pitch-sessie, gevolgd door een feedback moment.

9u30 tot 12u30 in Flagey (foyer 3)

 

Musical Date

donderdag 2 mei 

Om de samenwerking tussen professionele muzikanten en filmmakers te ondersteunen, organiseert het BSFF een Musical Date in samenwerking met SABAM.

Twee bekende componisten verdiepen zich in een scenario en kiezen hun favoriete project om een soundtrack voor te componeren.

Voor de vierde editie van de Musical Date verwelkomen we Frédéric Vercheval (pianist en componist van films Duelles, Chez Nous,...) en Hendrik Lasure (jonge pianist gekend van bands als SCHNTZL en Bombataz, componeerde onlangs de muziek voor de film Trio).

Meer informatie over de Musical Date vind je op onze website: http://bsff.be/nl/industry/musical-date/

De ontmoetingen met de geselecteerde projecten zullen plaatsvinden van 9u tot 12u en van 13u tot 15u in Flagey

 

Deelnemen aan deze activiteiten is gratis ! 

Inschrijvingen via : workshorts@bsff.be

 

Bron : Brussels Short Film Festival