Cultuurloket infosessie : Tax Shelter Podiumkunsten | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Cultuurloket infosessie : Tax Shelter Podiumkunsten

Op vrijdag 17 mei organiseert Cultuurloket een infosessie en Q&A over de Tax Shelter in Podiumkunsten in Gent !

De tax shelter voor podiumkunsten is intussen twee jaar van kracht. Heel wat organisaties zijn erkend als producent en hebben hun eerste praktijkervaring met het werken met de tax shelter Podiumkunsten.

De FOD Financiën publiceerde ondertussen een FAQ over de de meest prangende praktijkproblemen en interpretatieproblemen rond de wetgeving over de tax shelter voor podiumkunsten. Een ideaal moment om de sector samen te brengen met de administratie. We starten met een algemene toelichting waarin we de stappen overlopen die je als producent moet doorlopen om in aanmerking te komen om een productie te tax shelteren. In het tweede deel gaan we in detail in op de FAQ voor de podiumkunsten.

Tijdens deze infosessie kan je in dialoog gaan met de betrokken ambtenaren van de FOD Financiën en het Departement Cultuur, Jeugd en Media  Om hen de kans te bieden je vragen grondig voor te bereiden vragen we die op voorhand door te sturen via info@cultuurloket.be.

Sprekers: Anja Berlanger van de Cel Tax Shelter – FOD Financiën en Saskia Dierickx van de Afdeling Media en Film - Departement Cultuur, Jeugd en Media Vlaanderen

 

Inschrijven doe je via de website van Cultuurloket !

 

Het volledige overzicht van de Cultuurloket opleidingen en infosessies vind je via deze link.

 

Bron : Cultuurloket