Het Feest Des Acteurs | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Het Feest Des Acteurs

Een groot feest om de podiumkunsten & audiovisuele sector te verenigen !

 Acteurs, theatermakers, regisseurs, makers, producenten ... Kom elkaar ontmoeten !

Programma

19u: Apéro-netwerkmoment voor professionals

Het moment om mekaar te ontmoeten, je huidige projecten te bespreken, nieuwe contacten te leggen, of om de nieuwste showreels van onze gebruikers te ontdekken! Ontmoet de leden, partners en vrienden van Acteur.be / Comedien.be ... en misschien de medewerkers van jouw toekomstige projecten?

Ook niet-leden zijn welkom! Een plekje speciaal voor de “voorinschrijving” van nieuwe leden wordt voorzien, met als kers op de taart 3 maanden gratis inschrijving !

21u : Fritüür

All female comedy prettig gestoord punk koor

Respectievelijk : sista kippenvleugel, sista bicky, sista cervela, sista paard, sista kroket, sista frikandel, sista kofta, sista looksaus, sista saus apart, sista sla en sista salsa.

In een land vol drugstores en frietkoten aan de rand van een snelweg ontdekken we deze 11 maagdelijke stemmen.

Een ode aan de bevrijding van de zeden, een patriottische hymne voor de Friet… Fritüür is sensualiteit in haar meest pure vorm, een dosis gele glamour in een knapperig pakje!

22u30: DJ's Blondy Brownie

Het wordt nacht, de meisjes laten hun instrumenten los ... Een blondine en een brunette nemen plaats achter de draaitafels, en slepen je mee op het ritme van de jaren zestig tot vandaag. Waarschijnlijk onwaarschijnlijke hits tot de beste foute muziek ... Dat alles en nog veel meer staat op het programma van Blondy Brownie Dj sets, warm je dansbenen dus alvast op!

Reserveer je plaats:

Mira Kaloshi - info@acteur.be