Onze leden in de kijker : Korneel Defrancq & Leendert De Vis in "Scrooge - De Musical" | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Onze leden in de kijker : Korneel Defrancq & Leendert De Vis in "Scrooge - De Musical"

Na het immense succes van Oliver enkele jaren geleden en Mozart! – de Musical vorig seizoen, brengt Music Hall opnieuw een grootste najaarsklassieker op het toneel met het familiespektakel Scrooge, de Musical.

Scrooge of ‘A Christmas Carol’ is een van de mooiste en bekendste vertellingen ooit. 175 jaar na de publicatiedatum spreekt het de mensen nog altijd even sterk aan als Charles Dickens’ tijdgenoten. De allermooiste verhalen kan je dan ook blijven vertellen, telkens weer op een andere, verrassende manier.

Music Halls nieuwe familiespektakel Scrooge, de Musical blijft trouw aan wat Dickens in 1843 in A Christmas Carol op de wereld losliet, maar voegt er allerlei nieuwe en spannende elementen aan toe.

Daarvoor zorgt een creatief dreamteam. Het gouden trio Frank Van Laecke, Allard Blom en Dirk Brossé staat steeds garant voor topkwaliteit. 
Frank Van Laecke en Allard Blom schrijven het scenario en de liedteksten. Dirk Brossé componeert de muziek in zijn typische zwierige en lyrische stijl.
De fantasierijke regie is in handen van de internationaal vermaarde Cornelius Baltus, bekend van onde andere Tanz der Vampire, met Brigitte Derks aan zijn zijde als regieassistente.
De energieke danspassen zijn bedacht door Vanni Viscusi, danser in tal van grote musicals en (associate) choreograaf van onder meer Tanz der VampireAida en La Cage aux Folles.
De prachtige en sfeerrijke decors en kostuums zijn het werk van Dan Potra, met een internationaal palmares in theater en opera om u tegen te zeggen. Zij worden aangestuurd door creatief producent Geert Allaert.

 

Cast : Warre Borgams, Acteur.be leden: Korneel Defrancq en Leendert De Vis , en vele anderen!

Ontdek hier het sfeerverslag van de persconferentie.

Bron: MusicHall