Neem deel aan The Autumn School of Curating in Roemenië | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Neem deel aan The Autumn School of Curating in Roemenië

Cluj Cultural Center en Art Encounters Foundation in Timișoara zijn op zoek naar deelnemers voor de eerste editie van The Autumn School of Curating, die plaatsvindt in Cluj & Timișoara tussen 20 en 27 oktober 2019.

Wat?

Een week lang zullen de deelnemers de artistieke context van beide steden verkennen en verschillende kunstenaars, curatoren, kunstproducenten en journalisten ontmoeten. The Autumn School of Curating zet in op dialoog en kennisuitwisseling via het format van ‘conversation pieces’ onder leiding van curator en schrijfster Joanna Warsza. Bedoeling is om na te denken over hoe curatoriële vaardigheden kunnen gebruikt worden om een ​​goede gesprekspartner en bemiddelaar te worden, hoe over kunst te praten en hoe woorden te gebruiken om buiten onze eigen bubbels de publieke ruimte in te gaan.

Voor wie?

Deze residentie is bedoeld voor jonge professionals op het gebied van cureren en schrijven met minimaal 3 jaar ervaring. Vloeiend Engels spreken en berijpen is een vereiste.

Hoe deelnemen?

Vul dit online formulier in voor 15 augustus met je gegevens, een motivatiebrief en een biografie (maximaal 4000 tekens).

Meer informatie

cccluj.ro

 

Bron : Kunstenpunt