Border X-ing: conversations on media art | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Border X-ing: conversations on media art

“Border X-ing: conversations on media art” is een ontmoeting tussen mediakunstenaars -en kunstwerkers uit Noordrijn-Westfalen en Vlaanderen.

Border X-ing: conversations on media art is een online uitwisselingsmoment tussen kunstenaars, curatoren, producenten, onderzoekers etc. binnen de sector van mediakunst. Er is een lange geschiedenis van uitwisseling tussen Noordrijn-Westfalen en Vlaanderen op het gebied van mediakunst en we nodigen u graag uit om deze traditie voort te zetten door deze gesprekken bij te wonen.

Wat?

Met dit evenement maken we het onmogelijke mogelijk in deze COVID-tijden: gelijkgestemden internationaal ontmoeten. Of je nu op zoek bent naar een productiepartner, een locatie of festival om je werk te tonen, onderzoek naar financieringsmogelijkheden, een kunstenaar om werk te vertonen of gewoon een gesprek wil aangaan met andere kunstprofessionals binnen de mediakunstsector (audiovisuele, geluids- en mediakunst), deze uitwisseling heet jou welkom!.

Na een plenaire inleiding en sessies met woordvoerders van PAM, Medienwerk.nrw en Flanders Arts Institute kan je overschakelen naar kleinere groepen in breakout rooms. Deze groepen hebben als thema verschillende interessegebieden. We zullen jou vragen om je interesses aan te geven tijdens je registratie zodat we je kunnen matchen met gelijkgestemden. Op deze manier kan je op een ongedwongen manier praten.

 

Praktisch

29 april 2021 - van 10.30 uur tot 16.00 uur

De gesprekken vinden plaats in het Engels via Zoom
Je ontvangt een link naar de vergadering na registratie
Het aantal plaatsen is beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!

Aanmelden doe je via deze link

Bron : Kunstenpunt