Par Hasard zkt. Gentse makers | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Par Hasard zkt. Gentse makers

Voor de vierde editie van Par Hasard, die plaatsvindt in het Museum Dr. Guislain, zijn organisatoren Fred Libert, Mira Bryssinck en Laura Vroom op zoek naar theatermakers, performers, schrijvers, dansers, muzikanten, dichters… Ze zoeken makers die zin hebben om een work-in-progress te delen met een publiek. Werken die bewust een dialoog aangaan met de context van het Guislain museum zijn een meerwaarde, maar geen verplichting.

Voor wie?

We zijn op zoek naar professionele kunstenaars of makers die reeds ervaring kunnen voorleggen en uit Gent (en omgeving) afkomstig zijn.

Wat?

Heb je een tekst liggen die je eens wil uitproberen? Of een scène waarvan je benieuwd bent hoe een publiek er op zou reageren? Ben je een muzikant en heb je zin om eens te dansen? Ben je een danser die uit de kast wil komen als saxofonist? Of heb je een idee voor een samenwerking met een andere maker? En kan dit gelinkt worden aan de context van het museum?

Hoe deelnemen?

Stuur  je idee, motivatie en C.V. naar: parhasardlmf@gmail.com voor 12 april! 

Meer informatie

Par Hasard bestaat uit Fred Libert (productie) en theatermaaksters Mira Bryssinck en Laura Vroom. Uit de noodzaak om experimenteel en onaf werk te delen met een publiek ontstond het initiatief Par Hasard.

Par Hasard 4 gaat door op vrijdag 5 juni bij Museum dr. Guislain (Gent).

 

Bron : Kunstenpunt, Par Hasard