TUESDAY TALKS: online gesprekken over de toekomst van cultuur | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
TUESDAY TALKS: online gesprekken over de toekomst van cultuur

Voor kunstenaars en de hele cultuursector zijn het cruciale maanden. Niet enkel door het coronavirus, maar ook met het nieuwe Kunstendecreet in zicht. Samen met rekto:verso en State of the Arts organiseert Kunstenpunt vanaf dinsdag elke week panelgesprekken.

Tussen alle virtuele exploten van kunstenaars door maken de Tuesday Talks tijd voor dialoog en reflectie. Telkens praten we één uur door met vier sprekers, elk vanuit hun huiskamer. Vragen stellen is mogelijk. Live op Facebook, telkens rond een andere prangende vraag.

Praktisch

Wanneer? Elke dinsdag om 20 u
Waar? Virtueel op de Facebookpagina van Kunstenpunt (of rekto:verso, State of the Arts). Aanmelden hoeft niet, kijken volstaat.
Waarom? Kunstenpunt, State of the Arts en rekto:verso willen het debat over de kunsten voeden, tussen luid protest op straat en stil overleg achter de schermen. De komende maanden worden de komende jaren worden bepaald, van de impact van het coronavirus tot de uitrol van de Visienota.

Genoeg om over te praten, dus. Vooral in het Nederlands, soms in het Engels. We doen het zonder elkaar te geselen met elk onze voorverpakte mening, maar om samen hopelijk een stap vooruit te zetten.

Bekijk het volledige programma hier

Bron : Kunstenpunt
Coverfoto : Hester van Dapperen