Lanceer je projecten met Cosmos-Kosmos! | Acteur.be

←Alle artikels

focus
Lanceer je projecten met Cosmos-Kosmos!

Acteur.be stelt met veel trots Cosmos-Kosmos voor, een gratis cultureel crowdfundingplatform en netwerkplek voor artiesten.

Realiseer je artistieke projecten in 2020

We hebben goed nieuws voor jou! 

Even terug starten wij de voorbereidingen om een ​​uitbreiding van Comedien.be & Acteur.be te lanceren : een project-pagina die artiesten kunnen gebruiken om hun projecten online voor te stellen en om ondersteuning te zoeken om deze te realiseren.


Het project is sindsdien enorm geëvolueerd, en hier zijn we een paar weken voor de lancering van ons gloednieuwe platform : Cosmos-Kosmos !

Het doel van dit platform is het stimuleren van artistieke en culturele projecten. Cosmos-Kosmos tracht de realisatie van een project te vergemakkelijken door makers de optie te bieden om fondsen te werven, op zoek te gaan naar medewerkers, coproducties te stimuleren, distributieplekken te zoeken of simpelweg een ​​grotere online zichtbaarheid te verkrijgen voor de verspreiding of de verkoop van een project.

 

Voor wie ? 

Ik heb een idee, maar ik beschik niet over de juiste vaardigheden om mijn idee te concretiseren: ik wil mijn artistieke team uitbreiden met mensen die dezelfde interesses delen.

Ik heb een idee, een team maar mijn budget is nog niet rond. We missen een kleine som voor: decor / ondertitels / kostuums ... : Ik start een crowdfunding op in ruil voor concrete
tegenprestaties.

Mijn project is klaar en ik wil de zichtbaarheid verhogen voor programmatoren: ik publiceer mijn project op het platform en gebruik de pagina als communicatiemiddel voor distributie.

 

Het eerste gratis culturele crowdfundingsplatform 

Geen percentages op de bedragen die worden ingezameld: met uitzondering van de bankkosten die projectbeheerders moeten betalen, komen alle ingezamelde sommen bij de artiest zelf terecht.

 

Lanceer je projecten!

Dit platform is een aanvullende service voor leden van Acteur.be en tracht alle artiesten te stimuleren die nog geen eigen netwerk of subsidie circuits hebben geïntegreerd in hun traject, of die extra hulp zoeken om projecten te ontwikkelen op innovatie en alternatieve wijze.

Cosmos-Kosmos is toegankelijk voor alle artistieke disciplines en cross-over projecten, in alle stadia van ontwikkeling.

 

Wil je deel uitmaken van dit avontuur?

Dien je projectvoorstel in vóór 1 januari 2020 door dit formulier in te vullen.

Opgelet : vergeet zeker niet alle velden in te vullen, en beeldmateriaal via mail op te sturen naar info@cosmos-kosmos.be - een project zonder beeldmateriaal zal niet worden gepubliceerd.
 

Alle ingediende projecten worden persoonlijk geëvalueerd op hun haalbaarheid aan de hand van de meegeven informatie.
Midden januari word je op de hoogte gebracht van de selecties en verdere ontwikkelingen.
 

Vragen? info@cosmos-kosmos.be of 0487 75 93 16.

 

We hopen snel van je te horen !

Het volledige team van Acteur.be en Comedien.be