Onze leden in de kijker: Frederika Del Nero in Ongekende Evidenties | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Onze leden in de kijker: Frederika Del Nero in Ongekende Evidenties

Kurt Demey was in januari finalist van Belgium got talent. Eindelijk leerde ook het brede publiek hem kennen want hij toert al enkele jaren succesvol langs de theaters. Dat is niet verwonderlijk want bij voorstellingen van Rode Boom verlaat het publiek met open mond van verbazing en verwonderde kreten, met ontroering in de ogen en een staande ovatie de zaal. Niet voor niets werd Kurt Demey ook Belgisch kampioen goochelen.

In zijn nieuwste voorstelling Ongekende Evidenties laat Kurt alles aan het toeval over. Meer zelfs: Kurt Demey, Joris Vanvinckenroye en Frederika Del Nero dagen het 'toeval' uit om een glimp van zijn bestaan te vangen. Het publiek komt hierbij terecht in een cross-over van theater, muziek en mentalisme waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen. Kurt Demey wordt hierbij meesterlijk bijgestaan door de virtuoze contrabassist Joris Vanvinckenroye.

Wat het publiek voelt bij dit alles? Zoiets als de aarde die stilletjes onder je voeten wegglijdt en waarbij je van de ene verbazing in de andere valt. Rode Boom weet als geen ander mentalisme uit te spelen zodat er magische vlinders in je buik fladderen.

Ongekende Evidenties is een interactieve en destabiliserende voorstelling waarbij poëzie de enige houvast is en jij zelf de hoofdrol speelt.

Met Acteur.be lid Frederika Del Nero

 

Credits:

Auteur - Mentalisme - Spel - Scenografie: Kurt Demey
Compositie- Muziek- Spel: Joris Vanvinckenroye
Spel - Dramaturgie: Frederika Del Nero

Praktische info:

22 november 2019 om 20:00

CC Schoten, Sint-Cordulastraat 10, 2900 Schoten

 

Bron: 30 CC