Onze leden in de kijker : Inge Teeuwen & Nando Tilkin in "Sneeuwwitje, de musical" | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Onze leden in de kijker : Inge Teeuwen & Nando Tilkin in "Sneeuwwitje, de musical"

‘Sneeuwwitje’ is net als ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ een klassieker.

Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor eens en altijd verlost te zijn van Sneeuwwitje. Wat de koningin niet weet, is dat Sneeuwwitje intussen opgegroeid is tot een vrijgevochten, jonge vrouw. Wat als Sneeuwwitje zelf haar lot zou kiezen?

De hoofdrol wordt gespeeld door Maureen Vanherberghen. Ze wordt wakker gekust (of niet) door Aaron De Veene, De Prins van dienst. Ook Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke zijn opnieuw van de partij, als een gloednieuw komisch duo, koningin Frida en knecht Floris. Charlotte Campion is de Spiegel, deels meubel, deels echte madam. Ze spreekt altijd de waarheid, daarom is ze een spiegel. Isabelle Heremans speelt de rol van de al iets meer gerimpelde Bobonneke en is understudy voor de Koningin.

Een instapmusical voor jonge kinderen, gezinnen en families, zo omschrijf je het beste de musical ‘Sneeuwwitje’. We pakken uit met een nieuwe versie van het bekende sprookje. Een nieuw script, nieuwe muziek, nieuwe decors en kostuums. Sneeuwwitje remixed.

Iedereen mag verkleed komen en we dompelen het publiek onder in de magie van het sprookje, maar we maken het nog wat interessanter voor de minder jonge bezoekers. Méér knipogen. Deze musical verbindt generaties. Een kind wil niets liever dan met het hele gezin kijken naar een voorstelling waar iedereen samen geniet. De voorstelling is doorspekt met humor, en de liedjes zijn catchy meezingers. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling, meezingen en -dansen mag. Na de show mag je op de foto met de cast.

 

Geen musical zonder een straf ensemble! Inge Teeuwen, Nando Tilkin, Jens Sauviller en Zoë Guisson vervolledigen de cast.

 

               

                                        Inge Teeuwen                                                        Nando Tilkin

 

Praktische Informatie 
 

Zaterdag 24 en Zondag 25 oktober in Ethias Theater, Hasselt

Daarna op tournée doorheen Vlaanderen 

Tickets vind je hier!

 

Bron : DeepBridge