Onze leden in de kijker : Kyra Verreydt in "Alone in the dark lost in the forest en iets met een dolfijn" | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Onze leden in de kijker : Kyra Verreydt in "Alone in the dark lost in the forest en iets met een dolfijn"

In "Alone in the dark lost in the forest en iets met een dolfijn" gaan Runa Robbroeckx & Kyra Verreydt op zoek naar iets echts, iets tastbaars, iets waars.

Deze zoektocht leidt langs het onzekere pad van de droom, de herinnering en de angst. Verliezen we elkaar of onszelf? Willen we wel leven met de werkelijkheid? Kunnen we onze eigen waarheid creëren? Hebben we de fictie nodig om met de realiteit te kunnen leven?
 

herinnert gij u dat gij aan het zwemmen waart in een zwemvijver?
nee
dan is het mijn herinnering
misschien is het een droom
is dit een droom?
nee ik zou het mij toch wel herinneren als dit een droom was
herinnert gij u al uw dromen?
nee


Alone in the dark lost in the forest en iets met een dolfijn is de bachelorproef van Runa Robbroeckx & Kyra Verreydt in hun masterjaar Drama aan LUCA School of Arts (Leuven).

De voorstelling is te zien op vrijdag 26 april om 19u30 in Bronks.
Reserveren kan via de website!


De voorstelling speelt tijdens XL FESTIVAL. Het XL FESTIVAL wordt helemaal samengesteld en georganiseerd door de BRONKS-ambassadeurs. Een heel jaar lang gaan de ambassadeurs op zoek naar jong talent en bieden opmerkelijke artiesten een platform. Alone in the dark lost in the forest en iets met een dolfijn was voor de ambasadeurs een voorstelling waarover ze niet lang hoefden te twijfelen.
Aansluitend op de voorstelling is er Carte Blanche; eveneens een platform waar jonge artiesten te zien zijn. Denk urban, beats & party!

TEKST & SPEL Runa Robbroeckx en Kyra Verreydt 
COACHING Nico Boon  
TECHNISCHE ONDERSTEUNING Tristan Feyten en Femke Van der Steen  
MET DANK AAN  Timme Afschrift, Peter Anthonissen, Peter De Graeve, Lieve Hermans, Stefanie Lambrechts, Emmelien Monnens, Noa Pylyser, Sietse Remmers, Egon Schoelynck, Jan Van Camp, Stefan Vandenberghe, Barbara Vandendriessche, Kristof Van Perre, Tom Voet en LUCA Drama
 

Bron : Bronks