Onze leden in de kijker : Kyra Verreydt in ‘Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt’ | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Onze leden in de kijker : Kyra Verreydt in ‘Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt’

Theater à la carte! Een bijzondere theateravond met twee voorstellingen voor fijnproevers. Jij kiest of je voor het volledige menu gaat of genoegen neemt met het (copieuze) dessert.

tgTG: ‘Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt’

om 19.00 u. in de cafetaria | theater aan tafel

Ben en Louise vonden na hun scheiding allebei een nieuwe partner. De twee koppels komen nu samen om het tijdens een gezellig etentje te hebben over wie eigenlijk de caravan krijgt. Al snel ontaardt onschuldig gekeuvel in een verbaal steekspel over design-hemden, vis, kinderwensen en kroketjes voor tijdens het wachten. Want wachten doet het viertal zeker: een tafel bemachtigen was nog nooit zo’n uitdaging!

tgTG is een groep van vijf jonge theatermakers die studeren of afgestudeerd zijn aan LUCA School of Arts in Leuven. De tekst van Magne van den Berg zit vol vlotte, geestige en subtiel-venijnige dialogen.

Tijdens deze voorstelling zit het publiek aan tafels. Een hapje en een drankje zijn inbegrepen in de ticketprijs.

Tekst:  Magne van den Berg 
Concept en spel: Tristan Feyten, Jonathan Michiels, Runa Robbroeckx, Pleun van Engelen en Kyra Verreydt 
Met dank aan: 30CC en LUCA Drama

 

 

              

                                            Kyra Verreydt 

 

Abattoir Fermé: ‘De Kersenvla’

om 20.15 u. in de theaterzaal | theater

 

Praktische Informatie 

vrijdag 15 januari - 19.00

cc De Steiger, Menen

Kaarten: € 20 (2 voorstellingen, incl. hapje en drankje) - € 14 - 13 met reductie - € 11 -26 jaar (alleen ‘De Kersenvla’)

 

Alle tickets en info vind je hier!