Onze leden in de kijker : Sietse Remmers in Het temmen van de feeks | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Onze leden in de kijker : Sietse Remmers in Het temmen van de feeks

De jonge theatermaakster Sietse Remmers bewerkt de populaire komedie van William Shakespeare tot een actuele voorstelling.

Een bewerking met bijdragen van Shakespeare, Hoeyberghs, Trump, Johnson, Baudet, Remmers en vele anderen.

De felle en opstandige Katharina is geen populaire keuze als potentiële echtgenote. Haar bruidsschat is haar enige kwaliteit, aanzienlijk genoeg om edelman Petruchio ervan te overtuigen om met haar te trouwen. Gebruikmakend van verschillende onorthodoxe methoden weet hij zijn bruid te temmen en om te vormen naar de ideale vrouw.

De jonge theatermaakster Sietse Remmers bewerkt de populaire komedie van William Shakespeare tot een actuele voorstelling die even fris als scherp, even mateloos als prikkelend, en even kritisch als roekeloos is.

 

  • met inleiding om 19.15 uur (reservatie verplicht)
  • Deze voorstelling werd gemaakt in het kader van EIGEN KWEEK, ons platform voor talentontwikkeling in Vlaams-Brabant.Partners binnen dit platform zijn CC De Borre Bierbeek, CC Diest, CC Het Gasthuis Aarschot, GC De Wildeman Herent, CC Strombeek, CC Westrand Dilbeek, CC ’t Vondel Halle, CC De Kruisboog Tienen, Kunst en Cultuur Sint-Pieters-Woluwe en 30CC Leuven.
     


                              Sietse Remmers

 

Praktische Informatie 

do 24/09/2020 - 20:00

vr 25/09/2020 - 20:00

Theater 30CC/Minnepoort

Tickets:€ 14 

 

Bron: 30cc
Coverfoto : (c) Jeroen Berends