Onze leden in de kijker : Lien Thys & Sofie Palmers in Stukken Van Mensen | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Onze leden in de kijker : Lien Thys & Sofie Palmers in Stukken Van Mensen

Met kusscènes op 1,5 meter afstand!

LAZARUS nodigt je uit op onze seizoensopener Stukken Van Mensen! Een toneelfeestje dat draait om ongebreideld spelplezier met ontelbare gastacteurs! 

 

Stukken Van Mensen is een onvoorbereid, onvoorspelbaar, onverstelbaar, onontkoombaar, onbetaalbaar, onovertroffen, onpartijdig, ontbijtspek, onafgebroken, ongebruikelijk, ondertiteld, ontwapenend, ontroerend toneelfeestje dat draait om ongebreideld plezier. Met ontelbare onderbetaalde gastacteurs!

Elke avond een nieuwe voorstelling, gespeeld met het blad in de hand of met autocue in de ooghoek, waarbij geput wordt uit 1000 jaar toneel-, 100 jaar film- en 10 minuten gedichtenliteratuur.

De Lazarussen bieden, als bedenkers, als masters of ceremony en als acteurs, uiteenlopende gastspelers en reeds ontdekte en nog onontdekte schrijvers een podium. Op zoek naar een volstrekt eigen ‘canon’ waarin taal- noch landsgrenzen een rol spelen.

Stukken Van Mensen is een staalkaart van inhouden en mensen, een avond waarop spelers even vaak uit hun rol vallen als erin zitten, een doorsnede van wat theater was, is en kan zijn. Doorzichtig, licht, kwetsbaar. En zonder pretentie.


van en met LAZARUS (Pieter Genard, Günther Lesage, Ryszard Turbiasz, Joris Van den Brande, Koen De Graeve) en gasten (Katarina Antunovic, Aminata Demba, Sachli Gholamalizad, Sofie Palmers,​Lien Thys, Jeroen Van der Ven, Lisah Adeaga, Ikram Aoulad, Aïcha Cissé, Stefan Gota, Alican Unal en Geert Van Rampelberg) / kostuum: Karen De Wolf / een productie van ARSENAAL/LAZARUS / met steun van de taxshelter van de Belgische Federale Overheid / coproductie: Perpodium

 

                

                                            Lien Thys                                                      Sofie Palmers

 

Praktische Informatie 

Vanaf 16 september in ARSENAAL/LAZARUS Mechelen, daarna op tournée.

Alle info & tickets vind je hier

 

Bron : ARSENAAL/LAZARUS