Infosessie over de mediarte begeleidingstrajecten | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Infosessie over de mediarte begeleidingstrajecten

Werkzoekend en op zoek naar de ideale start in de audiovisuele-, film- of digitale sector?
Of wil je je huidige loopbaan in de sector een nieuwe boost geven?

Ontdek de begeleidingsprogramma's van mediarte tijdens een online infosessie op 27 augustus.

In 2021 zetten we onze koers uiteraard voort inzake het aanbieden van webinars, talks en netwerkmomenten (volg onze kanalen voor meer info en updates : opleiding pagina en nieuwsbrief)

Wat is het doel van onze professionele begeleiding ? In de audiovisuele sector is het van groot belang om ondersteund te worden en jezelf alle kansen te geven om te slagen. Strategie en openheid en zijn hier de sleutelwoorden. 

mediarte ondersteunt je, helpt je mee te denken over jouw positionering en helpt je bij het leggen van de link met audiovisuele ondernemingen.

Meer weten?

mediarte nodigt je van harte uit om deel te nemen aan de online infosessie “Looking for a job in the audiovisual industry?”. We lichten de verschillende begeleidingstrajecten van mediarte toe, alsook de thema’s voor de komende maanden.

Deze sessie is toegankelijk voor iedereen die een loopbaan ambieert in de audiovisuele, digitale of filmsector en/of voor -26 jarigen die er een professionele stage wensen te vinden.

Tijdens de presentatie kan je ons (live) al je vragen stellen mbt de verschillende begeleidingstrajecten en/of projecten van mediarte.

Praktisch

Wanneer? 27 augustus 2021 om 10u

Waar/hoe? via ZOOM (online) - De link van de sessie wordt je na registratie per e-mail toegestuurd. Registratie is gratis doch verplicht.

 

Inschrijven doe je via deze link !

 

Bron : mediarte.be