Mediarte: Opleidingsaanbod najaar 2019 | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Mediarte: Opleidingsaanbod najaar 2019

Je hebt de start van het nieuw schoolseizoen hopelijk heelhuids overleefd. Met wat geluk heeft een deugddoende vakantie ook voor de nodige energie en leergierigheid gezorgd. Voor de mediacademie zijn het onzekere tijden gezien de budgettaire onderhandelingen, maar we hebben toch niet stil gezeten. Voor het najaar kunnen we je een aantal masterclasses aanbieden van formaat.

Health & Safety Masterclasses

Eind oktober zetten we in op veiligheid en preventie. We bieden hiervoor twee toppers van formaat aan. In samenwerking met EBU organiseren we een één-daagse versie van hun prestigieuze HEST-training. De "Safety & Security for media professionals" masterclass zet in op binnenlandse bedreigingen en digitale veiligheid. Daarnaast werken we samen met Intimacy Directors International om het nieuwe beroep van "Intimacy Director" in de schijnwerpers te plaatsen. 

 

24 oktober - Health & Safety Masterclass

7 November - Intimacy Director Masterclass

 

EBU Opleidingen

Justin Kings maakte als Senior Manager deel uit van de eerste multimedia nieuwsredactie bij de BCC. In de masterclasses "How to create engaging Instagram Stories" en "How to build and grow Facebook Groups" zal hij zijn jarenlange ervaring als social media expert delen. 

Rowan Kerek Robertson was als Social Media Lead verantwoordelijk voor de sociale media strategie van talrijke TV reeksen zoals Doctor Who en BBC Earth. In haar masterclass "Give TV programmes a new life with social media" gaat ze aan de slag met een aantal case studies. 

Op vraag hernemen we ook de succesvolle masterclass van dit voorjaar "Go Live with your Mobile" van Mark Egan. Als multimedia specialist bij BBC voor 12 jaar is hij dé specialist inzake hoogwaardige professionele broadcasting via de smartphone. Live broadcasten in het park zal er, gezien het winter weer, wel niet in zitten deze keer. 

 

31 oktober - How to build and grow facebook groups

14 november - How to create engaging instagram stories

28 november - Go Live with your mobile

3 december - Give TV programmes a new life with social media

 

BronMediarte