mediarte webinar: Hou jezelf staande als av-professional | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
mediarte webinar: Hou jezelf staande als av-professional

Jouw mentale welzijn in tijden van quarantaine en social distancing

De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) en de genomen maatregelen zorgen ervoor dat het leven voor ons allemaal een tijdje verandert. Voor veel medewerkers, zowel freelancers als loontrekkenden, kan dit een toename in stress en onzekerheid betekenen. De isolatie en het gebrek aan duidelijk inzicht in wat de komende weken brengen, kan ervoor zorgen dat sommigen zich angstig, gestrest, bezorgd, verdrietig, eenzaam of gefrustreerd voelen.

Het is belangrijk dat je weet dat het geen schande is om je zo te voelen en dat iedereen anders reageert.

Er zijn enkele eenvoudige dingen die je kunt doen om jouw geestelijke gezondheid en welzijn te verzorgen in deze tijd van onzekerheid. mediarte wil je eveneens ondersteunen met een webinar, waarin onze consulente Human Capital je een paar handige kneepjes meegeeft, maar waarbij we ook en vooral in dialoog willen gaan en de deelnemers elkaar live vanuit het werkveld zelf laten bevragen, informeren en motiveren. 

Deelname aan het webinar kan je helpen om terug helder te denken en ervoor zorgen dat je beter voor jezelf en je dierbaren kunt zorgen. 

Onthoud vooral dat deze situatie tijdelijk is. This too shall pass!

We willen onze webinars interactief maken, dus vragen je om alvast vragen of ideeën toe te sturen. Dan zorgen we ervoor dat we die tijdens het webinar behandelen.

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem! Als je je aanmeldt, krijg je nadien het opgenomen webinar toegestuurd.

We kijken uit naar je registratie en de door jou aangereikte topics en vragen! 

 

Praktische info 

Vrijdag 10 april om 14u

Deelname is gratis

Inschrijven via deze link!

 

Bron : mediarte.be