LANDJUWEELFESTIVAL 2020 | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
LANDJUWEELFESTIVAL 2020

Het jaarlijkse Landjuweelfestival toont het amateurtheater in al zijn kwaliteit en diversiteit. Het festival biedt een scala van de meest belangwekkende voorstellingen die het voorbije seizoen te zien waren in heel Vlaanderen en Brussel. Koop nu je tickets!

Te gast in Sint-Niklaas

Het is dit jaar de 84ste editie. Sinds 2016 vindt het Landjuweelfestival elk jaar in een andere stad plaats. Na Mechelen, Oostende, Genk en Brussel, nemen we je dit jaar van 4 tot 8 november mee naar Sint-Niklaas.
Kom genieten van acht pareltjes van amateurvoorstellingen, workshops, lezingen, een expo, theatrale stadswandelingen en van het fascinerende decor van de gaststad Sint-Niklaas. Maak kennis met een wereld vol drama en komedie, durf en creativiteit. Beleef het leven zoals het is: een schouwtoneel. 

 

Corona schudde het programma door elkaar

De voorbije maanden is ook het programma van het Landjuweelfestival door het coronavirus door elkaar geschud. Zo hebben we de geplande gelegenheidsvoorstelling met Paula Bangels en het filmproject van Jan Geers moeten uitstellen. Ter vervanging neemt het Bad van Marie ons mee op sleeptouw op een theatrale stadsrally.

 

Livestreaming van de voorstellingen 

Omdat we in de zaalbezetting rekening moeten houden met de social distancing zijn de plaatsen in de theaterzalen beperkt. Maar ook daar hebben we een oplossing voor gevonden! We voorzien livestreamings van alle geselecteerde voorstellingen. Zo kunnen meer theaterliefhebbers - tegen een zeer vriendelijke prijs - van de landjuweelselectie genieten. De livestream kan je volgen in het stemmige kader van De Casino in Sint-Niklaas, op dezelfde dag en uur wanneer de voorstelling in de zaal gespeeld wordt. Let wel: ook voor de livestreaming moet je een ticket kopen.

 

Coronaproof festival 

Omwille van het corona-virus wordt het Landjuweelfestival volledig coronaproof georganiseerd. We houden bij de organisatie maximaal rekening met de veiligheidsmaatregelen van de overheid en vragen ons publiek en spelers hetzelfde te doen. Dus ontsmet je handen bij het betreden van elke speellocatie, houd afstand van elkaar en draag een mondmasker daar waar het je gevraagd wordt. Zo houden we elkaar en onszelf gezond. 

 

Tickets vanaf nu te koop

De ticketverkoop verloopt in twee fasen:

1) vanaf woensdag 16 september kan je een festivalpas aanschaffen. 

2) vanaf donderdag 24 september kan je losse tickets kopen en reserveren, tot de voorstellingen, livestreams, workshops en activiteiten volzet zijn. 
 

Klik hier voor meer info en tickets.

 

Bron : Opendoek