PAUSE - OPEN STAGE PIANOFABRIEK | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
PAUSE - OPEN STAGE PIANOFABRIEK

PAUSE. Programmeer jezelf!

Neem plaats achter de vitrine van Pianofabriek in een ongezien decor, doe waar je goed in bent en laat de voorbijgangers van de Fortstraat even stilstaan in deze gekke tijden.

Op 8.02.2021 lanceert de Pianofabriek een event waarbij zowel kunstenaars als buurtbewoners zijn betrokken. Onze volledige exporuimte wordt door KAK-collectief omgetoverd tot een grotesk decor met plaats voor een open podium voor de buurtbewoners. Het decor is feestelijk, kleurrijk, zot, laagdrempelig en gerecycleerd!
Een OPEN PODIUM in onze vitrine waarmee we elke dag van maandag tot vrijdag tussen 17u - 18u vanaf 8 februari tot 26 februari de Fortstraat wat leven inblazen via jouw performance.


In deze langdurige pauze van activiteiten, sociaal contact, het culturele leven en noem maar op, hopen we de passanten een korte pauze te laten nemen aan onze vitrine, en deze in te vullen met verwondering en verrassing.
Wat krijgen ze precies te zien? Dat bepaal je zelf! Wij programmeren namelijk niets.


Ben jij iemand die staat te popelen om je talent, passie, bezigheid aan de Fortstraat te laten zien en op te treden in onze vitrine? Programmeer jezelf dan even in!


HOE DEELNEMEN?

  1. Duid de datum waarop jij je act wil brengen aan in deze poll: https://bit.ly/3oD7Y21
  2. Onder de verzendknop vind je de mogelijkheid om een opmerking na te laten voor de organisator. Geef hierin volgende informatie op:
    - Naam en voornaam
    - Gsm-nummer
    - Artiestennaam (indien van toepassing)
    - Titel van de act


Indien deze informatie volledig is, nemen wij met jou contact op om je act en datum te bevestigen en verder de praktische kant te bespreken.
Onvolledige aanvragen worden verwijderd.


Elke artiest wordt vergoedt via een vrijwilligersvergoeding (35,41€) en GC Pianofabriek staat in voor de technische ondersteuning van de act.
Alle disciplines zijn welkom.


DANK U!

 

Bron : Pianofabriek