Update van Acteur.be & Comedien.be | Acteur.be

←Alle artikels

focus
Update van Acteur.be & Comedien.be

Acteur.be en Comedien.be opnieuw online!

Beste artiest,

Zoals je misschien weet, was 2020 een jaar vol geplande innovaties voor Acteur.be en Comedien.be. Nieuwe projecten en verbeteringen aan onze diensten werden ontwikkeld en opgestart. We geven jou daarom graag een overzicht mee van onze plannen en activiteiten.

Acteur.be & Comedien.be

Het was geen geheim dat ons facturatiesysteem zijn tekortkomingen kende. Dit systeem zorgde meer dan eens voor verwarrende communicatie en storingen bij betalingen. Wij waren al een tijdje op zoek naar een geschikte oplossing om deze functies te corrigeren. De installatie van ons nieuwe facturatiesysteem vereiste een volledige heropstart van onze servers.

Als gebruiker van ons platform heb je misschien gemerkt dat deze update niet vlekkeloos verliep. Onze oprechte excuses daarvoor. In dit proces hebben wij enkele onverwachte storingen en zelfs een cyberaanval beleefd, gelukkig zonder gevolgen voor ieders gegevens dankzij een snelle interventie.

Ondertussen kregen wij het groene licht om ons platform opnieuw op te starten, en staan de beide websites opnieuw online, mét een verbeterd facturatiesysteem voor onze leden en gebruikers.

We nodigen jou dan ook uit om te controleren of je profiel online staat.
Je vindt je profiel terug via www.acteur.be/jouwgebruikersnaam of door jouw naam te zoeken via de zoekfunctie op het platform.

Indien je profiel niet langer online te vinden is, vragen wij jou om vooraf te controleren of jouw bijdrage minder dan een jaar geleden werd betaald. Voor vragen kan je steeds mailen naar info@acteur.be

Indien je via een promocode of partnerschap kon genieten van een voordeeltarief of gratis eerste inschrijvingsjaar, en je hebt een melding voor betaling ontvangen of jouw profiel staat niet langer online, vragen wij eveneens om te mailen naar info@acteur.be.
Zo kunnen wij jouw inschrijving verifiëren en corrigeren.

Tot slot: sinds deze update kan je via je dashboard een factuur op naam van jouw organisatie laten opmaken. We hopen dat dit jouw administratie zal vereenvoudigen.

Cosmos-Kosmos.be

Ons project- & crowdfunding-project is ondertussen grondig getest en klaar voor lancering.

Vermits de login van projectbeheerders is gelinkt aan Acteur.be en Comedien.be, moesten wij samen met jullie geduld uitoefenen tot beide websites volledig geüpdatet waren. Dat is nu het geval. Meer info over de officiële online publicatie van Cosmos-Kosmos volgt snel.

Voorlopig is wachten tot de lancering van het platform om jouw project aan te melden. Je kan wel al een kijkje nemen op Cosmos-Kosmos om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Voor vragen kan je mailen naar info@cosmos-kosmos.be

In deze beproevende tijden willen wij met al onze macht en steun aan jouw zijde staan. Ondanks de eerder genoemde struikelstenen blijven wij vol enthousiasme verder werken om jou te ondersteunen in jouw carrière en werkgelegenheidskansen als artiest. Onze missie is om tools te ontwikkelen waarmee jij zoveel mogelijk autonomie kan verwerven en eigen projecten kan ontwikkelen. We houden je uiteraard op de hoogte van al onze verdere plannen. Neem in tussentijd gerust contact met ons op voor al jouw vragen.