Word lid van Opendoek en ontvang een voordeeltarief via Acteur.be | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Word lid van Opendoek en ontvang een voordeeltarief via Acteur.be

Dankzij het partnerschap tussen OPENDOEK & Acteur.be kunnen leden van Acteur.be vanaf nu aan een voordeeltarief lid worden van OPENDOEK.

OPENDOEK is de koepelorganisatie voor het amateurtheater in Vlaanderen en Brussel en wil iedereen bereiken die een passie heeft voor theater, zowel individuele kunstenaars als theatergroepen.

Als lid van Acteur.be kan jij aan een voordeeltarief lid worden van OPENDOEK (€6 ipv €12 per jaar), en genieten van een heleboel voordelen. 

 

Informatie & advies

Heb je vragen over subsidies, auteursrechten, kortingen, techniek? Neem gewoon contact op. OPENDOEK helpt je graag voort wanneer je op zoek bent naar informatie, naar spelers, naar een regisseur, naar attributen, of noem maar op.

OPENDOEK houdt je ook op de hoogte over voorstellingen die worden gespeeld en over allerlei aspecten van theater maken. Die zijn te vinden op de website en in het OPENDOEK-magazine.
 

Verzekering

Geniet als lid van de OPENDOEK-verzekering, zo zit je safe bij het beoefenen van je liefhebberij. Ook wanneer het eens misgaat en bijvoorbeeld iemand zich verwondt of als dat geleende decorstuk aan diggelen valt.
 

Samen sterk

OPENDOEK verenigt duizenden mensen die in hun vrije tijd theater maken. Als koepelorganisatie bedingt OPENDOEK gunstige voorwaarden die je op je eentje niet krijgt. De verzekering is één voorbeeld. OPENDOEK-leden genieten bovendien van diverse kortingen op auteursrechten.

OPENDOEK maakt het ook mogelijk dat mensen elkaar ontmoeten, zodat ze ideeën kunnen uitwisselen, maar evengoed spullen, kostuums, … Kijk maar eens in de rubriek ‘vraag & aanbod’ op onze website.
 

Tonen

Wie een voorstelling maakt, wil dat die wordt gezien. En wie veel voorstellingen ziet, doet veel inspiratie op. OPENDOEK stimuleert dat met een systeem van theatercheques.

OPENDOEK organiseert ook festivals en evenementen die boeiende theaterproducties letterlijk en figuurlijk een podium bieden.

Je hebt vast al eens gehoord van het Landjuweelfestival, Toekoer en Spots op West. Een belevenis om niet te missen!
 

Theaterteksten

Op zoek naar een geschikte theatertekst om te spelen?
De Theaterbib van OPENDOEK heeft 19.000 toneelstukken om door jou te worden ontdekt. OPENDOEK staat je graag bij om een tekst te vinden op maat.
Hun medewerkers loodsen je ook doorheen de aanvraagprocedures voor auteursrecht.
 

Vorming en talentontwikkeling 

Niemand is ooit helemaal volleerd. En over je passie wil je toch zoveel mogelijk weten en leren?
Met een gevarieerd aanbod aan cursussen, workshops, coaching en begeleiding zorgt OPENDOEK dat je kan blijven groeien.
 

Korting bij online ticketsysteem TicketGang
Vanaf seizoen 20-21 kunnen onze leden voordelig aansluiten bij TicketGang, een online ticketverkoopsysteem geschikt voor een waaier aan activiteiten en voorstellingen.
 

JongDOEK
OPENDOEK zet ook volop in op jongeren. JongDOEK neemt initiatieven specifiek voor 13 tot 26-jarigen. De eigen communicatiekanalen van JongDOEK inspireren en informeren je op eigen wijze over theater voor en door jongeren.
 

Passie voor theater
Bij OPENDOEK vinden we elkaar in onze passie voor theater.
We zijn er om elkaar te helpen en te inspireren.
We houden de vinger aan de pols om nieuwe ontwikkelingen op te sporen, te onderzoeken, te tonen, verder te ontwikkelen... allemaal om jouw creativiteit en podiumplezier te stimuleren.

 

Ontdek alle voordelen van een lidmaatschap bij Opendoek via deze link.

 

Om gebruik te maken van jouw voordeeltarief, en lid te worden van Opendoek via Acteur.be klik je hier!

 

Coverfoto : De Loonsverhoging - Lucky Leo (c) Alain Vanhove