Breedbeeld Infosessie 'Nieuwe VZW wetgeving' in Gent | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Breedbeeld Infosessie 'Nieuwe VZW wetgeving' in Gent

Op 1 mei 2019 trad het nieuwe wetboek voor vennootschappen en verenigingen in werking.
Tijdens deze infosessie kom je te weten wat dit voor jouw vzw inhoudt en hoe je jouw vereniging in regel kan stellen met deze nieuwe/vernieuwde wetgeving.

Tijdens deze infosessie, gegeven door Luk Tas (projectmanager SCWITCH), kom je te weten welke wijzigingen er in de vernieuwde vzw-wetgeving zijn doorgevoerd.

De kans is groot dat je hierdoor de statuten van jouw vereniging moet aanpassen. De overheid heeft hiervoor een overgangsperiode voorzien maar het is uiteraard beter om goed geïnformeerd te zijn omtrent deze wijzigingen en deze op tijd door te voeren in de statuten.

Je kan jezelf reeds informeren via de website van Scwitch en eventueel aan de hand hiervan reeds vragen en bedenkingen doorsturen naar vorming@breedbeeld.org of vermeld ze in het veld 'Opmerkingen' bij jouw inschrijving.

Voor € 10 kan je deelnemen aan deze infosessie.

Je mag dit bedrag overschrijven op rekeningnummer BE81 4144 1999 9124 met vermelding 'BREEDBEELD, infosessie vzw-wetgeving, "jouw naam"'.
Indien je inschrijft voor meerdere personen, moet je maar éénmaal het formulier invullen en de extra namen (met bijhorend mailadres) noteren in het veld 'Opmerkingen'.

Meer info over de exacte locatie van deze infosessie, laat Breedbeeld je zo snel mogelijk via deze website-pagina en via mail weten.

Praktische info

21 september 2019 -  09.30 - 12:00

Gent (exacte locatie nog te bepalen)

€ 10 p.p.

vorming@breedbeeld.org

 

Inschrijven doe je via deze link !

 

Bron: Breedbeeld