Onze leden in de kijker: Johan Knuts in 'Platonov' | Acteur.be

←Alle artikels

nieuws
Onze leden in de kijker: Johan Knuts in 'Platonov'

Matthias Van de Brul ontbeent Tsjechovs lijvige eersteling 'Platonov' en voert vier personages op die heen en weer strompelen tussen dronkenschap en ontnuchtering. Een wrange komedie over een gedesillusioneerde schoolmeester die zijn wereld ziet wankelen.

Even schalks als wanhopig trekt hij alles en iedereen mee in zijn val.
Wie houdt zich overeind?

Op het podium staan raspaarden Johan Knuts en Leen De Veirman naast jonge veulens Matthias Van de brul en Charlotte Wellens, beiden pas afgestudeerd als master in het drama aan LUCA School of Arts in Leuven.

Deze voorstelling werd gemaakt in het kader van EIGEN KWEEK, een platform voor talentontwikkeling in Vlaams-Brabant door samenwerking van deze acht culturele centra: CC Diest, CC Het Gasthuis Aarschot, GC De Wildeman Herent, CC Strombeek, CC Westrand Dilbeek, CC ‘t Vondel Halle, CC De Kruisboog Tienen en 30CC Leuven.

 

Credits

tekst Anton Tsjechov bewerking en regie Matthias Van de brul met Leen De Veirman, Johan Knuts, Matthias Van de brul en Charlotte Wellens techniek Ron Van Eycke coproductie De Nwe Tijd, Het nieuwstedelijk met dank aan Peter Anthonissen, Ellis Meeusen en Dirk Van de brul

Data:

vr 15/02/2019 - 20:00

za 16/02/2019 - 20:00

 

Meer info en tickets vind je op de website van 30 CC

 

Bron : 30CC
Foto : 
Teun Voeten