Stage | clown & tango trilogie | Acteur.be

The poetic bodies VZW
vanderborghtstraat, 128
1090 Jette
België

Logo van organisator van de opleiding
Afbeelding van de opleiding Afbeelding van de opleiding Afbeelding van de opleiding

clown & tango trilogie

Clown, Improvisatie
Student (hoger onderwijs kunsten of techniek), Professional (artistieke en niet-artistieke beroepen)

Clown & Tango Trilogie 

Joy Winistoerfer & Bart Walter

 

1 & 2 Juni,

21 & 22 sept 

9 & 10 nov  

Altijd al gedroomd eens tango te dansen, maar het nooit gedurfd? Of dans je al en wil je meer vrijheid vinden in je dans? 

In deze trilogie word je uitgenodigd om je innerlijke clown te vinden via de Tango! Laat je inspireren door de sfeer van de tango, met alles erop en eraan: de passionele muziek, stijlvolle kostuums, de 'abrazo', en je eigen volle mannelijkheid en/of vrouwelijkheid. 

We leren leiden (of lijden?) en volgen, improviseren, lachen met je zwaktes én sterktes, om zo de humor te kunnen zien in de tragedie. We onderzoeken wat afstand je doet, van heel dichtbij tot veraf. Je wordt uitgenodigd om je grenzen te verleggen, door je tegenspeler te omhelzen, vast te houden, afhankelijk te zijn, om zo je eigen balans te vinden in het duo.  Je leert op je heel eigen manier tango dansen.  En op het einde een echte clown-tango Milonga!    

Je kunt je inschrijven voor de hele trilogie, maar voor 1 workshop is ook mogelijk.

Workshop in ENG!

Prijs Workshop: 510 euro voor de trilogie ,180 euro voor 1 weekend.

Praktische informatie

The poetic bodies VZW
+32477813662
http://www.clownsense.be

avenue ducpétiaux, 133A
1060 Brussel
België
Van 01-06-19 tot 02-06-19
€ 180,00 1 weekend
€ 510,00 hele trilogie

Docent

Joy Winistoerfer & Bart Walter

ClownSense is een onafhankelijke organisatie met als doel het ondersteunen en professionaliseren van de clownerie. We zien het als een diepte onderzoek in de clown, en clown-teaching, en de plek die de clown kan hebben in de maatschappij, zowel in de zorg als op artistiek gebied. 

Joy Winistorfer, studied Tango for years in Buenos Aires. She also works since longtime as a clown visiting hospitalized children. In line with her on going efforts to connect humor with tragedy she's responsible for the comical woman show "Tango Loco"